Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Algemene tandheelkunde

Uw mondgezondheid speelt een cruciale rol in uw algehele welzijn. Van het voorkomen van tandvleesproblemen tot het aanpakken van gaatjes en andere gebitsproblemen, tandheelkundige zorg is essentieel voor het behoud van een gezonde en mooie glimlach. Bij Mondzorgcentrum Rijssen bieden we een breed scala aan tandheelkundige diensten om aan al uw behoeften op het gebied van mondgezondheid te voldoen.

Persoonlijk advies en behandelplannen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen hanteren we een persoonlijke benadering waarbij de klant altijd centraal staat. Ons team van experts werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat gericht is op uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu uw mondgezondheid op peil wilt houden, een specifiek tandprobleem wilt aanpakken of het uiterlijk van uw glimlach wilt verbeteren, wij hebben een oplossing voor u.

Onze uitgebreide tandheelkundige diensten omvatten zowel preventieve zorg, zoals regelmatige reinigingen en controles, als restauratieve en cosmetische behandelingen. Ons team van deskundigen is ervaren in een reeks van tandheelkundige technieken, waaronder vullingen, wortelkanalen, kronen en veneers. Samen met u bepalen we de beste behandeling voor uw unieke behoeften en zorgen we ervoor dat u zich tijdens het hele proces comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Geavanceerde technologie en technieken

Bij Mondzorgcentrum Rijssen gebruiken we de nieuwste technologie en technieken om uw behandeling zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. We gebruiken 3D-beeldvormingstechnologie om een gedetailleerde kaart van uw mond te maken, waardoor we een nauwkeurige diagnose kunnen stellen en eventuele gebitsproblemen kunnen behandelen. We maken ook gebruik van sedatie tandheelkunde om ervoor te zorgen dat u comfortabel en ontspannen bent tijdens uw behandeling.

Ons team van deskundigen is toegewijd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg. We nemen regelmatig deel aan trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat we onze patiënten de best mogelijke zorg en behandeling bieden.

Geniet van een gezond en mooi gebit

Met uitgebreide tandheelkundige zorg van Mondzorgcentrum Rijssen kunt u genieten van een gezonde en mooie glimlach die uw algehele welzijn verbetert. Of u nu preventieve zorg, restauratieve behandeling of cosmetische diensten nodig heeft, ons team van experts biedt u de persoonlijke zorg en aandacht die u verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u op zoek bent naar uitgebreide tandheelkundige zorg die is afgestemd op uw unieke behoeften, kijk dan niet verder dan Mondzorgcentrum Rijssen. Ons team van deskundigen is toegewijd om u te voorzien van de best mogelijke zorg en behandeling, zodat u een leven lang kunt genieten van gezonde, mooie tanden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar een gezondere, mooiere lach.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?