Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Loes Kerkhof
Loes Kerkhof

Mondhygiëniste

Mondhygiënist

Preventieve zorg is essentieel voor het behoud van uw mondgezondheid. Onze mondhygiënist biedt een reeks diensten om ervoor te zorgen dat uw tanden en tandvlees gezond en sterk blijven.

Persoonlijke behandelplannen

Onze mondhygiënisten hanteren een persoonlijke benadering en stemmen hun diensten af op uw individuele behoeften. Zij werken nauw met u samen om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen voor uw specifieke gebitsproblemen.

Onze mondhygiëne diensten omvatten onder andere:

  • Regelmatige reinigingen
  • Behandeling van tandvleesproblemen
  • Fluoridebehandelingen

Samen met u bepalen we de beste behandeling voor uw unieke behoeften en zorgen we ervoor dat u zich tijdens het hele proces comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Deskundige zorg en aandacht

Bij Mondzorgcentrum Rijssen doen we er alles aan om onze patiënten de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Onze mondhygiënist is zeer bekwaam, ervaren en toegewijd. Zo zorgen we er samen voor dat uw tanden en tandvlees gezond en sterk zijn. 

Ons team van deskundigen maakt gebruik van de modernste technologie en technieken om ervoor te zorgen dat uw mondhygiënebehandeling zo goed mogelijk uitpakt. 

Een gezond gebit voor het leven

Met regelmatige mondhygiënezorg van Mondzorgcentrum Rijssen behoudt u uw hele leven lang een gezonde en mooie glimlach. Onze hygiënisten werken samen met u aan een persoonlijk behandelplan dat voldoet aan uw unieke behoeften, zodat u jarenlang kunt genieten van gezonde tanden en tandvlees.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u op zoek bent naar een deskundige mondhygiënist die is afgestemd op uw individuele behoeften, kijk dan niet verder dan Mondzorgcentrum Rijssen. We zijn toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar een gezondere lach.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?