Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Tandsteen verwijderen

Tandsteen kan een groot probleem zijn voor zowel uw tanden als uw tandvlees. Mondzorgcentrum heeft meerdere ervaren professionals, waaronder een mondhygiënist en tandarts, die gespecialiseerd zijn in het effectief verwijderen van tandsteen en het voorkomen van tandvleesontsteking.

Wat is tandsteen?

Tandsteen is een harde, minerale opbouw die op uw tanden vormt wanneer tandplak niet regelmatig wordt verwijderd. Het verwijderen van tandsteen is een belangrijk onderdeel van het behoud van een goede mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesontstekingen.

Kan je zelf tandsteen weghalen?

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel een goede mondhygiëne thuis belangrijk is, het verwijderen van tandsteen een procedure is die moet worden uitgevoerd door een tandheelkundige professional. Proberen om zelf tandsteen te verwijderen kan leiden tot schade aan uw tanden en tandvlees.

Kun je gele tanden nog wit krijgen?

Ja, het is mogelijk om gele tanden weer wit te krijgen. Afhankelijk van de oorzaak van de verkleuring, kan een combinatie van professionele tandreiniging, het gebruik van whitening producten, en eventueel het polijsten van tanden helpen om uw tanden weer hun natuurlijke witheid terug te geven.

Kosten van tandsteen verwijderen

De kosten van tandsteen verwijderen kunnen variëren afhankelijk van de ernst van het probleem en of er andere behandelingen nodig zijn. Ons team kan u een gedetailleerde schatting geven tijdens uw afspraak.

Plan uw afspraak voor tandsteen verwijderen

Bij onze tandartspraktijk zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak voor tandsteen verwijderen te plannen. Onze ervaren tandarts en mondhygiënist staan klaar om u te helpen uw glimlach gezond en stralend te houden.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?