Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Tandarts

Een gezond gebit is onmisbaar voor een algehele goede gezondheid en zelfvertrouwen. Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dat en streven we ernaar om de beste tandheelkundige zorg te bieden aan onze patiënten. Onze ervaren tandartsen combineren moderne technieken met persoonlijke aandacht om elke glimlach op zijn best te laten stralen.

Periodieke controle: de basis van mondgezondheid

Het bijhouden van uw periodieke controle is belangrijk voor de gezondheid van uw tanden. Onze tandartsen bij Mondzorgcentrum Rijssen nemen de tijd om uw gebit grondig te inspecteren en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Een fris gevoel na professionele gebitsreiniging

Een regelmatige gebitsreiniging is de beste manier om tandplak en tandsteen te verwijderen, en om uw glimlach helder en gezond te houden. Onze tandartsen zorgen voor een diepgaande reiniging van uw gebit, inclusief de plekken die u thuis niet gemakkelijk kunt bereiken.

Vullingen voor gaatjes: pijnloos en efficiënt

Heeft u last van gaatjes? Geen zorgen! Onze tandartsen zijn bedreven in het aanbrengen van vullingen om gaatjes te behandelen. Deze vullingen zijn ontworpen om uw tand te versterken en om verder verval te voorkomen.

Fluoride behandelingen: extra bescherming voor uw tanden

Onze fluoride behandelingen zijn een effectieve manier om uw tanden extra te beschermen tegen gaatjes. Deze behandelingen helpen de tanden te versterken en kunnen zelfs beginnend tandbederf omkeren.

Tanden sealen: preventieve zorg voor een gezond gebit

Bij Mondzorgcentrum Rijssen geloven we in preventieve zorg. Een manier om gaatjes te voorkomen is door uw tanden te sealen. Het sealen van tanden vormt een beschermend schild over de tandoppervlakken die het meest vatbaar zijn voor gaatjes.

Klaar om uw glimlach te laten stralen?

Bij Mondzorgcentrum Rijssen staan we klaar om u te helpen bij het bereiken van een optimale mondgezondheid. Of u nu vragen heeft over onze diensten of een afspraak wilt maken, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen met een van onze ervaren tandartsen.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?