Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Tanden bleken

Een mooie glimlach is een belangrijk onderdeel van je uitstraling. Onze dagelijkse gewoonten, zoals voeding, dranken en roken, kunnen echter tandverkleuring veroorzaken. Gelukkig biedt tanden bleken een effectieve oplossing. Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we het belang van een stralende glimlach en bieden wij professionele bleekbehandelingen aan.

Thuis bleken: Voor optimale resultaten en gemak

Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om je tanden thuis te bleken. Wij maken afdrukken van je gebit, die worden gebruikt om speciale bleeklepels te maken voor je boven- en onderkaak. Je ontvangt gedetailleerde instructies over het gebruik van de bleekgel en het dragen van de bleeklepels gedurende 4 tot 10 nachten.

Thuis bleken is een veilige en effectieve manier om een stralende glimlach te verkrijgen. Onze mondhygiënisten en tandartsen zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd en comfortabel bent met het proces.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Is tanden bleken schadelijk?

Tanden bleken is over het algemeen niet schadelijk als het correct wordt uitgevoerd door een professional en de aanbevelingen worden opgevolgd. Onze bleekbehandelingen zijn veilig en effectief.

Vanaf welke leeftijd tanden bleken?

Tanden bleken wordt over het algemeen aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is belangrijk om een tandarts te raadplegen voordat je een bleekbehandeling ondergaat.

Prijzen tanden bleken

Hieronder vind je de prijzen voor de meest voorkomende tandenbleekbehandelingen:

CodeBehandelingPrijs
E90Inwendig bleken, eerste sessie€ 53,20
E95Inwendig bleken, volgende sessie€ 19,95
E97*Uitwendig bleken per kaak€ 83,12

*Exclusief techniekkosten van € 55,- per kaak*

*Excl. 21% BTW

Behoud de witheid van je tanden na de behandeling

Om de witheid van je tanden na de behandeling te behouden, is het belangrijk om op je eet- en drinkgedrag te letten. Als je bijvoorbeeld veel rookt en veel koffie drinkt, zullen je tanden sneller verkleuren, wat betekent dat je de behandeling sneller opnieuw moet ondergaan.

Het is verstandig om na de behandeling op je consumptiegedrag te letten. Eet of drink in de eerste 2-3 uur niets (behalve stilstaand water of melk) en rook niet. Vermijd tijdens de rest van de behandeling het consumeren van kleurstofhoudende producten (rode wijn, cola, koffie en thee) en rook niet.

Herhaal de bleekbehandeling indien nodig

Aangezien de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet worden aangetast, kan deze zo vaak als nodig worden herhaald. Om optimale resultaten te behouden, raden we aan de behandeling regelmatig te herhalen, afhankelijk van je consumptiegedrag en tandonderhoud.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?