Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Fluoride behandeling

Bij ons Mondzorgcentrum begrijpen we het belang van een sterke, gezonde glimlach. Een van de manieren waarop we dit bereiken, is door middel van onze professionele fluoridebehandelingen, aangeboden door zowel onze tandarts en kindertandarts.

Wat is een fluoridebehandeling?

Een fluoridebehandeling is een preventieve behandeling waarbij een hoogwaardige, geconcentreerde vorm van fluoride op de tanden wordt aangebracht. Dit kan de tanden versterken en beschermen tegen tandbederf door de weerstand van het tandglazuur tegen de zuuraanvallen van suikers en bacteriën in de mond te verhogen.

Voor wie zijn fluoridebehandelingen?

Fluoridebehandelingen zijn nuttig voor mensen van alle leeftijden, waaronder:

  • Kinderen en tieners: Om de vormende tandglazuur te versterken en beschermen tegen tandbederf.
  • Volwassenen met een hoog risico op tandbederf: Dit kan te wijten zijn aan een droge mond, bepaalde ziekten, of het regelmatige gebruik van medicijnen.
  • Iedereen met vaste beugels: Fluoridebehandelingen kunnen helpen de tanden gezond te houden onder de beugels.

Wat kost een fluoridebehandeling?

De kosten van een fluoridebehandeling kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals uw verzekering en de specifieke details van uw behandeling. Wij raden aan om een afspraak te maken voor een consult om een duidelijk beeld te krijgen van de verwachte kosten.

Waarom een fluoridebehandeling?

Fluoridebehandelingen kunnen het risico op gaatjes aanzienlijk verminderen, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Ze kunnen ook helpen bij de behandeling van gevoelige tanden en beginnende tandbederf.

Ons toegewijde en ervaren team is hier om u de beste tandheelkundige zorg te bieden, ongeacht uw leeftijd. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een fluoridebehandeling.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?