Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Gedeeltelijk kunstgebit

Bij het verlies van enkele tanden of kiezen hoef je niet altijd je volledige gebit te vervangen. Een gedeeltelijk kunstgebit, ook wel een partiële prothese genoemd, kan een perfecte oplossing zijn. Deze gedeeltelijke gebitsprothese vult de ruimte van je ontbrekende tanden of kiezen aan, en helpt je om weer met een stralende glimlach de deur uit te gaan.

Natuurlijke uitstraling

Het is belangrijk dat de partiële prothese er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Daarom bieden we verschillende soorten gedeeltelijke protheses, gemaakt van diverse materialen, die nauwkeurig op kleur worden gebracht om bij je bestaande tanden te passen.

Verschillende soorten gedeeltelijke gebitsprothesen

  1. Frameprothese: Dit type gedeeltelijk kunstgebit bestaat uit een nauwelijks zichtbaar metalen frame met een of meerdere kunsttanden of -kiezen. Een frameprothese is stevig en betrouwbaar en kan nauwkeurig worden aangepast aan de vorm van je mond.
  2. Flexprothese: Dit type gedeeltelijk kunstgebit maakt gebruik van een flexibel en transparant plaatje dat perfect in de mond past. De flexprothese blijft goed zitten en ziet er esthetisch aantrekkelijk uit, wat bijdraagt aan een natuurlijke uitstraling.
  3. Gebitsprothese: Dit is een andere soort gedeeltelijk kunstgebit dat de ontbrekende tanden of kiezen vervangt. Een gebitsprothese is een duurzame oplossing die nauwkeurig kan worden aangepast om perfect bij je bestaande tanden te passen.

Extra services

Naast deze gedeeltelijke protheses, kunnen we ook een rebasing van je prothese aanbieden om de pasvorm te verbeteren. Ons team van experts heeft een breed scala aan tandtechnieken tot hun beschikking.

Overstappen naar een volledig kunstgebit

Mocht het echter nodig zijn om over te stappen naar een volledig kunstgebit, dan kunnen we je ook helpen met deze transitie. Onze specialisten staan klaar om je te ondersteunen, ongeacht je specifieke behoeften.

Neem contact op met ons

Ontdek vandaag nog de voordelen van een gedeeltelijk kunstgebit en laat ons je helpen. Neem contact op om een consult te plannen en samen te kijken welke prothese het beste bij jouw behoeften en budget past.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?