Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Jed Kerr
Jed Kerr

Klinisch Technicus, Kroon en Brugwerk

Kroon en brugwerk

Als u ontbrekende of beschadigde tanden heeft, kunnen kroon- en brugoplossingen een effectieve manier zijn om uw glimlach en mondgezondheid te herstellen. Bij Mondzorgcentrum Rijssen biedt ons team van experts gepersonaliseerde kroon- en brugoplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften en doelen.

Gepersonaliseerde behandelplannen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dat elke patiënt behoeften en doelen heeft. Daarom hanteren wij een persoonlijke benadering van kroon- en brugoplossingen. Ons team van experts werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat uw specifieke gebitsproblemen aanpakt.

Onze kroon- en brugoplossingen omvatten onder andere: 

  • Traditionele porseleinen kronen
  • Implantaatgedragen kronen 
  • Brugbehandelingen

Samen met u bepalen we de beste behandeling voor uw unieke behoeften en zorgen we ervoor dat u zich tijdens het hele proces comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Deskundige zorg en aandacht

Bij Mondzorgcentrum Rijssen zetten we ons in om onze patiënten de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Ons team van tandheelkundige experts is zeer bekwaam en ervaren in kroon en brug oplossingen, en is toegewijd om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige behandeling veilig, effectief en minimaal invasief is.

Wij gebruiken de modernste technologie en technieken om ervoor te zorgen dat uw kroon- en brugbehandeling zo efficiënt en effectief mogelijk is. We gebruiken digitale beeldvormingstechnologie om een nauwkeurige kaart van uw mond te maken, waardoor we een nauwkeurige diagnose kunnen stellen en eventuele gebitsproblemen kunnen behandelen.

Geniet van een mooie, gezonde lach

Met kroon en brug oplossingen van Mondzorgcentrum Rijssen, geniet u van een mooie, gezonde glimlach die uw algehele welzijn verbetert. Onze kroon- en brugbehandelingen zijn zo ontworpen dat ze minimaal invasief zijn en langdurige resultaten opleveren, zodat u jarenlang van uw nieuwe glimlach kunt genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op

Voor persoonlijke kroon- en brugoplossingen die aan uw unieke tandheelkundige behoeften voldoen, bezoek Mondzorgcentrum Rijssen. Ons team van experts biedt de best mogelijke zorg. Zo kunt u langdurig van gezonde, mooie tanden genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en herstel uw glimlach en mondgezondheid.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?