Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Picture of Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Tandtechniek

In ons mondzorgcentrum leggen we ons toe op tandtechniek. Dit gaat verder dan alleen het vervaardigen van een volledig kunstgebit, gedeeltelijk kunstgebit of kroon en brugwerk. Tandtechniek is het creëren, vervangen en verbeteren van gebitten op basis van uw specifieke behoeften.

Onze aanpak

We hebben het proces voor het aanmeten van een kunstgebit gemoderniseerd door de nieuwste technologieën toe te passen. Bij het maken van een nieuw kunstgebit werken we volgens de volgende stappen:

  1. Kennismakingsgesprek en behandelplan
  2. Scannen van de prothese met onze 3D-mondscanner
  3. Kiezen van de vorm, kleur en eventuele extra’s
  4. Passen van de prothese
  5. Leveren van het kunstgebit

Kosten en vergoedingen

De kosten van een kunstgebit hangen af van uw behoeften, uw zorgverzekeraar en uw zorgverzekeringspakket. Een volledig kunstgebit wordt echter voor ten minste 75% vergoed vanuit de basisverzekering. We kunnen de exacte kosten voor u berekenen tijdens uw bezoek.

Alle oplossingen voor uw tandtechniek

Of het nu gaat om het plaatsen van implantaten, het uitvoeren van een rebasing van uw prothese, of het vervaardigen van kroon- en brugwerk, we passen de nieuwste technieken en materialen toe voor optimale resultaten.

Afspraak maken

Een volledig kunstgebit nemen is een grote stap. Onze tandtechniek experts staan klaar om u te adviseren en te begeleiden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?