Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Picture of Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Composiet facings laten plaatsen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen bieden we geavanceerde esthetische tandheelkundige oplossingen om je glimlach te veranderen. Onze deskundige tandartsen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van composiet facings, een snelle en kosteneffectieve manier om het uiterlijk van je tanden te verbeteren.

Wat zijn composiet facings?

In tegenstelling tot porseleinen facings, die worden gemaakt in een laboratorium door een tandtechnicus, worden composiet facings direct op je tanden aangebracht door onze tandarts. Ze bestaan uit een laagje tandkleurig materiaal dat is ontworpen om naadloos op je natuurlijke tanden aan te sluiten.

Voordelen van composiet facings

Composiet facings hebben verschillende voordelen, zoals:

  • Natuurlijk effect: Door hun transparantie en kleurgebruik zorgen composiet facings voor een uiterst natuurlijke uitstraling.
  • Nauwelijks slijpen vereist: In tegenstelling tot andere soorten facings hoeven je tanden nauwelijks geslepen te worden voor composiet facings, waardoor het proces minder invasief is.
  • Snelle plaatsing: Composiet facings kunnen in slechts één behandeling worden geplaatst, waardoor je direct resultaat ziet.
  • Reparatie mogelijk: Mocht een composiet facing beschadigen, dan kan deze vaak gerepareerd worden, wat de levensduur van je facings verlengt.

Levensduur van composiet facings

De gemiddelde levensduur van composiet facings ligt tussen de 4 en 8 jaar. Hoewel ze na verloop van tijd kunnen verkleuren en doffer kunnen worden, kan regulier onderhoud bij een mondzorgcentrum, inclusief professioneel polijsten, helpen de levensduur te verlengen.

De kosten van composiet facings

Composiet facings zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere types facings, zoals porselein. Dit maakt ze tot een populaire keuze voor patiënten die hun glimlach willen verbeteren zonder een grote investering.

Waarom composiet facings plaatsen bij een Mondzorgcentrum?

Bij Mondzorgcentrum Rijssen combineren we technische vaardigheid met artistieke flair om je het beste resultaat te geven. Onze ervaren tandartsen werken nauw samen met onze tandtechnici om ervoor te zorgen dat je composiet facings perfect aansluiten bij je natuurlijke tanden.

Laat uw composiet facings plaatsen een professional

Ben je klaar om je glimlach te transformeren met composiet facings? Neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Mondzorgcentrum Rijssen en ontdek zelf de voordelen.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?