Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Facings

In ons Mondzorgcentrum werken we er elke dag aan om u te helpen uw mooiste glimlach te laten zien. Een van de manieren waarop we dat doen, is door het plaatsen van facings. Of u nu kiest voor composiet facings of porseleinen facings, beide worden vakkundig geplaatst door onze ervaren tandartsen.

Wat zijn facings?

Facings zijn dunne laagjes materiaal, gemaakt van composiet of porselein, die over de voorkant van uw tanden worden geplaatst. Ze worden gebruikt om kleine tanden groter te laten lijken, geslepen tanden te bedekken of om verkleuringen te maskeren die niet reageren op tanden bleken procedures.

Voordelen van facings

Het gebruik van facings biedt meerdere voordelen:

  • Ze geven een natuurlijk ogend resultaat
  • Ze zijn bestand tegen vlekken
  • Minder invasief dan kronen of beugels
  • Langdurige oplossing voor kleurcorrectie, grootte, vorm en kleine positioneringsproblemen

Composiet facings en porseleinen facings

Het kiezen tussen composiet en porseleinen facings hangt af van uw specifieke behoeften en doelen. Composiet facings zijn minder duur, sneller te plaatsen en gemakkelijker te repareren dan porseleinen facings. Echter, porseleinen facings zijn duurzamer, resistenter tegen vlekken en geven een meer natuurlijke tand-look.

Zijn facings slecht voor je tanden?

Bij het correct aanbrengen en onderhouden van facings zijn ze niet slecht voor uw tanden. Het is belangrijk op te merken dat een klein deel van uw natuurlijke tand kan worden weggeslepen om plaats te maken voor de facing. Onze tandartsen zullen ervoor zorgen dat dit proces veilig en comfortabel is.

Naast facings, bieden we ook andere esthetische tandheelkundige behandelingen aan om uw glimlach te verbeteren. Ongeacht uw specifieke behoeften, ons deskundig team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe facings uw glimlach kunnen verbeteren.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?