Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Wortelkanaalbehandeling

Als u last heeft van ernstige pijn of gevoelige tanden, kan een wortelkanaalbehandeling nodig zijn om uw tand te redden en de pijn te verlichten. Bij Mondzorgcentrum Rijssen hebben we een team van experts die deskundige wortelkanaalbehandelingen uitvoeren om uw tand en mondgezondheid te herstellen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe onze professionele zorg en aandacht uw pijn kunnen verlichten en uw glimlach kunnen herstellen.

Persoonlijke behandelplannen

Onze wortelkanaalbehandeling omvat een grondig onderzoek van uw tanden en tandvlees, gevolgd door het verwijderen van het beschadigde of geïnfecteerde weefsel in de tand. Samen met u bepalen we de beste behandeling voor uw unieke behoeften en zorgen we ervoor dat u zich tijdens het hele proces comfortabel en vertrouwd voelt.

Deskundige zorg en persoonlijke aandacht

Bij Mondzorgcentrum Rijssen doen we er alles aan om onze patiënten de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Ons team van tandheelkundige experts is zeer bekwaam en ervaren in wortelkanaalbehandeling, en is toegewijd om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige behandeling veilig, effectief en minimaal invasief is.

Wij gebruiken de modernste technologie en technieken om ervoor te zorgen dat uw wortelkanaalbehandeling zo efficiënt en effectief mogelijk is. We gebruiken digitale beeldvormingstechnologie om een nauwkeurige kaart van uw mond te maken, waardoor we een nauwkeurige diagnose kunnen stellen en eventuele gebitsproblemen kunnen behandelen.

Red uw tand en verlicht uw pijn

Met een deskundige wortelkanaalbehandeling van Mondzorgcentrum Rijssen kunt u uw tand redden en uw pijn verlichten. Onze wortelkanaalbehandeling is ontworpen om minimaal invasief te zijn en langdurige resultaten te bieden, zodat u jarenlang kunt genieten van gezonde tanden en tandvlees.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u last heeft van ernstige pijn of gevoelige tanden, wacht dan niet met het zoeken naar een betrouwbare praktijk. Neem vandaag nog contact op met Mondzorgcentrum Rijssen voor een afspraak en zet de eerste stap naar het herstel van uw mondgezondheid en het redden van uw tand met een deskundige wortelkanaalbehandeling.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?