Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Kunstgebit

Wilt u een nieuw kunstgebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team geeft u persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kunstgebit voldoet aan al uw behoeften.

Gipshappen is verleden tijd

In de afgelopen jaren is de technologie sterk vooruitgegaan, waardoor we nu digitaal gebitten kunnen maken. Het nut hiervan is dat, als u al een kunstgebit hebt, we uw gebit kunnen scannen. Dat betekent dat u niet meer hoeft te happen. Daarnaast stelt deze technologie ons in staat uw kunstgebit tot op de millimeter nauwkeurig aan te passen aan uw kaken voor de juiste pasvorm. Afhankelijk van uw behoeften kunnen we u een volledig of gedeeltelijk kunstgebit aanmeten.

Comfort en vertrouwen

Een nieuw kunstgebit kan de kwaliteit van uw leven ingrijpend veranderen. Geen ongemak of pijn meer in uw mond, en de mogelijkheid om sterke relaties aan te gaan en uw zelfvertrouwen een boost te geven. Wij vinden dat uw nieuwe kunstgebit meer moet doen dan alleen een functionele oplossing bieden. Wij willen een gebit maken dat perfect aansluit bij uw behoeften, zodat u zonder beperkingen kunt genieten van al uw favoriete activiteiten.

Persoonlijk advies en een gebit op maat

Voordat we beginnen met het maken van uw nieuwe kunstgebit, nemen we de tijd om u en uw unieke behoeften te leren kennen. We vragen naar uw hobby’s, interesses en dieetvoorkeuren, zodat we een gebit kunnen maken dat perfect is afgestemd op uw levensstijl.

Ons team van tandheelkundige experts werkt nauw met u samen om een gebit te maken dat rekening houdt met al uw specifieke wensen. Of u nu muzikant, sporter of fijnproever bent, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe kunstgebit aan al uw wensen voldoet.

Neem vandaag nog contact op

Als u een nieuw kunstgebit overweegt, kijk dan niet verder dan Mondzorgcentrum Rijssen. Ons team werkt nauw met u samen om een gebit te maken dat aan al uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken!

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?