Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Tanden sealen

Het sealen van tanden is een behandeling die helpt om tandbederf te voorkomen. Bij Mondzorgcentrum Rijssen, bieden we deze behandeling aan voor zowel kinderen als volwassenen, onder begeleiding van onze ervaren tandarts en mondhygiënist.

Wat is tanden sealen?

Tanden sealen is een procedure waarbij een dunne, beschermende coating (een sealant) wordt aangebracht op de kauwvlakken van de achterste tanden – de plaatsen waar tandbederf vaak begint. Deze coating vormt een barrière tegen bacteriën en voedseldeeltjes, waardoor gaatjes en andere tandproblemen kunnen worden voorkomen.

Tanden sealen voor kinderen en volwassenen

Hoewel het sealen van tanden vaak wordt geassocieerd met kindertandheelkunde, kunnen ook volwassenen aanzienlijk voordeel hebben bij deze behandeling. Het is een snelle, pijnloze procedure die zowel bij kinderen als bij volwassenen kan worden uitgevoerd. Bij Mondzorgcentrum Rijssen kunnen we sealants aanbrengen op zowel de permanente tanden van kinderen als op de tanden van volwassenen om extra bescherming te bieden tegen tandbederf.

Kosten van tanden sealen

De kosten voor het sealen van tanden kunnen variëren afhankelijk van het aantal tanden dat behandeld moet worden en of er andere tandheelkundige behandelingen nodig zijn. Ons team bij Mondzorgcentrum Rijssen kan u meer inzicht geven in de kosten tijdens uw afspraak.

Plan uw afspraak vandaag

Bij Mondzorgcentrum Rijssen, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorgNeem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen voor het sealen van tanden. Onze ervaren tandarts en mondhygiënist staan klaar om u en uw gezin te helpen uw glimlach gezond te houden.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?