Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Periodieke controle

Bij Mondzorgcentrum Rijssen, erkennen we het belang van regelmatige en grondige mondverzorging. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandtechnici zijn toegewijd aan het bieden van uitgebreide periodieke controle diensten om u en uw gezin gezond te houden.

Onze diensten omvatten niet alleen reguliere controles, maar ook een reeks gespecialiseerde behandelingen. Of het nu gaat om:

Wat is een periodieke controle?

Een periodieke controle is een regelmatige controle bij de tandarts die uw mondgezondheid evalueert. Dit omvat het onderzoek van uw tanden en tandvlees op tekenen van ziekte, en de beoordeling van uw behoefte aan restauratieve behandelingen.

Is halfjaarlijkse controle tandarts verplicht?

Hoewel het niet wettelijk verplicht is om een halfjaarlijkse controle bij de tandarts te ondergaan, wordt het sterk aanbevolen. Het tijdig opsporen en behandelen van tandheelkundige problemen kan helpen om ernstigere problemen in de toekomst te voorkomen.

Hoe vaak moet ik op bezoek voor een periodieke controle?

Het wordt doorgaans aanbevolen om minimaal twee keer per jaar een periodieke controle bij de tandarts te hebben. Afhankelijk van uw specifieke situatie kan het echter nodig zijn om vaker te gaan.

Wat kost een periodieke controle bij de tandarts?

De kosten van een periodieke controle kunnen variëren, afhankelijk van wat er tijdens de controle wordt gedaan. We streven ernaar om onze prijzen transparant en eerlijk te houden, en we zullen u altijd vooraf informeren over eventuele kosten.

Maak een afspraak bij Mondzorgcentrum Rijssen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dat uw mondgezondheid een belangrijke rol speelt in uw algehele welzijn. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van uitgebreide en professionele zorg, afgestemd op uw unieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende periodieke controle in te plannen.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?