Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Tanden polijsten

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we het belang van een stralende glimlach. Daarom bieden we professionele diensten aan voor tanden polijsten, uitgevoerd door onze deskundige tandarts en mondhygiënist.

Wat is tanden polijsten?

Tanden polijsten is een cosmetische behandeling die oppervlakkige vlekken en tandplak van uw tanden verwijdert. Het resultaat is een gladder en glanzender oppervlak, dat bijdraagt aan een wittere en gezondere glimlach.

Onze diensten gaan verder dan alleen polijsten. We bieden ook tanden bleken en facings aan voor diegenen die op zoek zijn naar een extra boost in hun glimlach.

Waarom tanden polijsten bij een Mondzorgcentrum?

Bij Mondzorgcentrum Rijssen is tanden polijsten meer dan een esthetische behandeling. Het is een onderdeel van onze holistische benadering van mondgezondheid. Het polijsten van tanden kan de opbouw van tandplak verminderen en de effectiviteit van uw dagelijkse poetsen en flossen verbeteren. Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten gebruiken gespecialiseerde hulpmiddelen en technieken om veilige en effectieve resultaten te garanderen.

Tanden polijsten kosten

De kosten voor tanden polijsten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van uw gebit. We streven ernaar om transparante en eerlijke prijzen te bieden. Bij uw consultatie zal uw tandarts of mondhygiënist u een gedetailleerde schatting van de kosten geven.

Maak vandaag een afspraak voor het polijsten van uw tanden

Bij Mondzorgcentrum Rijssen streven we ernaar om u een gezonde en stralende glimlach te geven. Neem contact met ons op om uw afspraak voor tanden polijsten in te plannen en ontdek zelf de voordelen van onze professionele zorg.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?