Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Irma Godeke
Irma Godeke

Klinisch Prothese Technicus

Esthetische tandheelkunde

Uw glimlach vormt een belangrijk deel van uw persoonlijke uitstraling en draagt aanzienlijk bij aan uw zelfvertrouwen. Esthetische tandheelkunde verbetert het uiterlijk van uw glimlach door diverse behandelingen toe te passen. Bij Mondzorgcentrum Rijssen garanderen we u de stralende glimlach die u verdient.

Persoonlijke adviezen en behandelplannen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen staan uw persoonlijke behoeften en doelen altijd voorop. Ons deskundig team werkt met u samen om een aangepast behandelplan op te stellen. Of uw doel nu is om verkleurde tanden witter te maken, een gebroken of beschadigde tand te repareren, of uw tanden beter uit te lijnen, we bieden de juiste oplossing.

Onze diensten in esthetische tandheelkunde omvatten diverse behandelingen zoals tanden bleken, dat verkleuringen verwijdert en een wittere glimlach creëert. En facings, dit zijn dunne schildjes van porselein of composiet die op uw tanden worden bevestigd om onvolkomenheden te verbergen en een verbeterde glimlach te creëren.

Moderne technologieën en technieken

Bij Mondzorgcentrum Rijssen gebruiken we de nieuwste technologieën en technieken om

optimale en efficiënte behandelingen te garanderen. We gebruiken geavanceerde 3D-beeldvorming om nauwkeurige diagnoses te stellen en om mogelijke problemen in uw gebit aan te pakken. Dankzij onze sedatie tandheelkunde blijft u zich tijdens de gehele procedure comfortabel en ontspannen voelen.

Ons team van professionals blijft bij met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de esthetische tandheelkunde. We nemen deel aan regelmatige trainingen en workshops om de hoogste kwaliteit van zorg en behandelingen te garanderen.

Een glimlach om trots op te zijn

Met de esthetische tandheelkundige diensten van Mondzorgcentrum Rijssen krijgt u een stralende glimlach die uw zelfvertrouwen verhoogt. Of u nu tanden wilt bleken of facings nodig heeft, ons deskundig team zorgt voor de zorg en aandacht die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u op zoek bent naar hoogwaardige esthetische tandheelkundige diensten die afgestemd zijn op uw unieke behoeften, dan is Mondzorgcentrum Rijssen de plek voor u. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en behandelingen, zodat u geniet van een stralende glimlach. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar de glimlach die u altijd al wilde hebben.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?