Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Olav Gering
Olav Gering

Implantoloog

Implantaten

De voordelen van tandheelkundige implantaten: Herstel van uw glimlach en vertrouwen met Mondzorgcentrum Rijssen

Ontbrekende tanden kunnen een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit van uw leven. Ze kunnen het moeilijk maken om:

  • Uw favoriete voedsel te kauwen
  • Duidelijk te spreken 
  • U zelfverzekerd te voelen over uw glimlach. 

Bij Mondzorgcentrum Rijssen geloven we dat iedereen een mooie en functionele glimlach verdient. Daarom bieden wij tandheelkundige implantaatoplossingen die uw glimlach en uw vertrouwen kunnen herstellen.

Persoonlijk advies en ontwerp op maat

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dat elke patiënt unieke behoeften en zorgen heeft. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak bij het ontwerpen van uw tandheelkundige implantaatoplossing. Onze tandheelkundige experts werken nauw met u samen om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat rekening houdt met uw mondgezondheid, levensstijl en esthetische doelen.

Ons team van deskundigen zal uw mond zorgvuldig evalueren en bepalen of tandheelkundige implantaten voor u de juiste keuze zijn. We houden ook rekening met eventuele andere gebitsproblemen, zoals tandvleesproblemen of botverlies, en stellen een op maat gemaakt plan op om deze problemen aan te pakken. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige implantaatbehandeling veilig en effectief is, en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Geavanceerde technologieën en technieken

Bij Mondzorgcentrum Rijssen gebruiken we de nieuwste technologie en technieken op het gebied van implantaten om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. 

Ons team van deskundigen heeft ervaring met verschillende tandheelkundige implantatietechnieken, waaronder implantaten met één tand, implantaten met meerdere tanden en implantaten met een volledige boog. Samen met u bepalen we de beste optie voor uw specifieke behoeften en doelen. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op om het best mogelijke resultaat te behalen.

Geniet van een mooie, functionele lach

Met tandheelkundige implantaten van Mondzorgcentrum Rijssen kunt u weer genieten van een mooie en functionele glimlach. Onze tandheelkundige implantaten zijn ontworpen om er net zo uit te zien en aan te voelen als uw natuurlijke tanden, zodat u met vertrouwen kunt eten, spreken en lachen. En met de juiste zorg en onderhoud kunnen uw dentale implantaten een leven lang meegaan.

Neem vandaag nog contact op

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dat elke patiënt unieke tandheelkundige behoeften en doelen heeft. Daarom bieden wij persoonlijk advies, aangepaste behandelplannen en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw dentale implantaatoplossing veilig, effectief en op maat gemaakt is. Met onze tandheelkundige implantaten kunt u genieten van een mooie en functionele glimlach die uw zelfvertrouwen en levenskwaliteit verhoogt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar het herstel van uw glimlach met tandheelkundige implantaten van Mondzorgcentrum Rijssen. Ons team van deskundigen is toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, zodat u een leven lang kunt genieten van gezonde, mooie tanden.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?