Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Picture of Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Gebitsreiniging

Het behouden van een gezond en stralend gebit is geen toeval; het vraagt om routine en discipline, vooral in de vorm van regelmatige gebitsreiniging. Een belangrijk onderdeel hiervan is de professionele gebitsreiniging die bij een mondzorgcentrum plaatsvindt. Ons Mondzorgcentrum heeft een ervaren en toegewijd team klaarstaan om deze taak op zich te nemen. Samen bieden we een grondige en effectieve gebitsreiniging, aangepast aan uw specifieke behoeften en mondgezondheid.

Het belang van regelmatige gebitsreiniging

Het regelmatig reinigen van uw gebit is essentieel voor het behouden van een gezonde mond en een stralende glimlach. Onze mondhygiënisten adviseren om minimaal twee keer per jaar een professionele gebitsreiniging te ondergaan. Dit kan echter vaker nodig zijn, afhankelijk van uw specifieke mondgezondheid.

Wat zijn de kosten van gebitsreiniging?

De kosten van gebitsreiniging kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de reiniging en eventuele aanvullende behandelingen die nodig kunnen zijn. Het is altijd ons streven om transparante en eerlijke prijzen te bieden, en wij adviseren u graag persoonlijk over de verwachte kosten van uw gebitsreiniging tijdens een eerste consult.

Onze aanpak van gebitsreiniging

Bij ons Mondzorgcentrum bestaat een gebitsreiniging uit verschillende stappen. Het begint met een grondige inspectie van uw mond door onze tandarts. Vervolgens zal onze deskundige mondhygiënist het proces van het reinigen van uw gebit voortzetten. Hierbij worden plaque en tandsteen verwijderd, de belangrijkste oorzaken van tandbederf en tandvleesaandoeningen.

Neem vandaag contact op met ons

Ons ervaren team is toegewijd aan het behouden van uw mondgezondheid en het verzekeren van een stralende glimlach. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een professionele gebitsreiniging.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?