Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Olav Gering
Olav Gering

Implantoloog

Implantoloog

Ontbrekende tanden kunnen uw leven op verschillende manieren beïnvloeden, van het eten van uw favoriete voedsel tot het voeren van duidelijke gesprekken en het met vertrouwen glimlachen. Bij Mondzorgcentrum Rijssen geloven we dat iedereen een mooie, functionele glimlach verdient. Daarom hebben wij een gespecialiseerde implantoloog in ons midden die u met alle plezier helpt.

Wat is een implantaat?

Een implantaat, een soort kunstwortel gemaakt van biocompatibel titanium, wordt operatief in uw kaak geplaatst om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren implantoloog die uw mondgezondheid zorgvuldig zal bekijken om te bepalen of implantaten voor u de juiste keuze zijn.

Alle soorten implantaten

Onze implantologen hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten implantaten, waaronder de implantaatkroon, implantaatbrug en het kunst(klik)gebit. Deze variëteit aan behandelopties betekent dat we een implantaten gebit oplossing kunnen bieden die past bij uw specifieke behoeften en doelen.

De nieuwste technieken en technologieën

Bij Mondzorgcentrum Rijssen, benutten we de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige implantaatbehandeling zo soepel en comfortabel mogelijk verloopt. Onze implantologen zijn experts in hun vakgebied, voortdurend bijgeschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de implantologie.

Voordelen van een implantaat

De voordelen van tandheelkundige implantaten zijn aanzienlijk. Ze verbeteren niet alleen het comfort en de functionaliteit van uw gebit, maar ze helpen ook om het botverlies in uw kaak te minimaliseren. Dit treedt vaak op na het verlies van natuurlijke tanden. Zo behoudt u de natuurlijke vorm van uw gezicht en voorkomt u dat uw lippen invallen. Bovendien kunnen onze op maat gemaakte implantaten ontworpen worden om er net zo uit te zien en aan te voelen als uw natuurlijke tanden, zodat u met vertrouwen kunt eten, spreken en lachen.

Neem vandaag nog contact op

Wacht niet langer om de glimlach te krijgen die u verdient. Neem vandaag nog contact op met Mondzorgcentrum Rijssen om uw consult te plannen met onze gespecialiseerde implantoloog. Wij zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en behandeling, zodat u een leven lang kunt genieten van een gezond, mooi gebit.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?