Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Melène Wanschers
Melène Wanschers

Tandarts

Mondzorg voor ouderen

Naarmate we ouder worden, veranderen onze tandheelkundige behoeften. Ouderen lopen een groter risico op problemen, zoals:

  • Tandvleesproblemen
  • Tandbederf 
  • Tandverlies

Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we de unieke tandheelkundige behoeften van oudere volwassenen en bieden we gespecialiseerde tandheelkundige zorg om ervoor te zorgen dat hun mondgezondheid sterk en gezond blijft.

Persoonlijke behandelplannen

Bij Mondzorgcentrum Rijssen hanteren we altijd een persoonlijke benadering van tandheelkundige zorg. Ons team van experts werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen voor uw specifieke behoeften en problemen.

Onze gespecialiseerde mondzorg voor ouderen omvat onder andere:

  • Regelmatige schoonmaakbeurten
  • Screenings
  • Verzorging van gebitsprotheses

We bieden ook implantaten voor mensen die hun tanden hebben verloren. Ons team zal samen met u de beste behandeling voor uw behoeften bepalen en ervoor zorgen dat u zich tijdens het hele proces comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Deskundige zorg en aandacht

Bij Mondzorgcentrum Rijssen zetten we ons in om oudere volwassenen de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Ons team van tandheelkundige experts is zeer bekwaam en ervaren, en is toegewijd om ervoor te zorgen dat uw tanden en tandvlees gezond en sterk zijn.

Behoud uw mondgezondheid voor het leven

Met gespecialiseerde mondzorg voor ouderen van Mondzorgcentrum Rijssen, kunt u uw mondgezondheid behouden, en een leven lang genieten van een mooie, gezonde lach. Ons team werkt samen met u een persoonlijk behandelplan uit dat voldoet aan uw unieke behoeften, zodat u nog jarenlang kan genieten van een gezond gebit.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u op zoek bent naar gespecialiseerde tandheelkundige zorg die is afgestemd op de unieke behoeften van oudere volwassenen, kijk dan niet verder dan Mondzorgcentrum Rijssen. Ons team van deskundigen is toegewijd om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden, zodat u een leven lang kunt genieten van een gezond en mooi gebit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en de eerste stap te zetten naar een gezondere lach.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?