Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Picture of Irma Godeke
Irma Godeke

Eigenaresse

Vacature: Mondhygiënist

Waar zijn wij naar op zoek?

Ter versterking van ons team voor het mondzorgcentrum in Rijssen zoeken we een enthousiaste mondhygiënist voor 2-3 dagen in de week (dagen in overleg). Wij zijn een groeiende praktijk waarbij er naaste de gebruikelijke behandelingen ook administratieve taken uitgevoerd moeten worden, zoals agenda beheer, informatie verstrekking naar de patiënt etc. Als mondhygiënist ben je expert op het gebied van preventie en mondhygiëne. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het geven van voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen bij voornamelijk parodontitis patiënten.

Wie zijn wij?

Mondzorgcentrum Rijssen draagt zorg voor de complete mond, dat wil zeggen tandarts, mondhygiënist, implantoloog en tandtechnicus allemaal onder I dak. In deze moderne praktijk hechten we grote waarde aan een vast aanspreekpunt en een bekend gezicht. Er hangt een fijne, gezellige en ongedwongen sfeer in de praktijk en binnen het team. Wij zijn een groeiende praktijk waar geen patiëntenstop is. Wij bieden een volle agenda en groeimogelijkheden voor in de toekomst.

Wie ben jij?

Jij hebt een HBO diploma mondhygiënist met affiniteit voor parodontitis. Eventuele kennis van Exquise is een pré. Je bent communicatief en organisatorisch sterk en hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal. Binnen het team ben je collegiaal en ben je bereid om hard te werken om er samen een mooie praktijk van te maken. Je werkt nauw samen met een tandarts om samen voor een optimale mondgezondheid te zorgen en tandheelkundige problemen te voorkomen.

Interesse?

Ben jij de passende kandidaat die wij zoeken, dan zien we uit naar een persoonlijke kennismaking. Mail daarvoor je CV met een heldere, persoonlijke motivatie naar info@mzcrijssen.nl.

Wat bieden wij?

  • Een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team en een prettige werkomgeving
  • ZZP of loondienst (voorkeur)
  • Dagen/uren in overleg
  • Volle agenda
  • Per direct beschikbaar

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?