Openingstijden

Maandag: 08.30 – 17.00
Dinsdag: 08.30 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00
Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag: 08.30 – 12.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Pauze tussen 12:30 – 13:15

Picture of Loes Kerkhof
Loes Kerkhof

Mondhygiëniste

Parodontologie

Gezond tandvlees is net zo belangrijk als gezonde tanden. Bij Mondzorgcentrum Rijssen begrijpen we dit en hebben we een toegewijde parodontoloog die gespecialiseerd is in de preventie, diagnose en behandeling van tandvleesaandoeningen.

Wat kost een behandeling bij een parodontoloog?

De kosten van een behandeling bij een parodontoloog variëren afhankelijk van de specifieke behandeling die nodig is. De exacte kosten worden met u besproken na een grondige beoordeling door onze parodontoloog. We streven ernaar om transparant te zijn over onze tarieven en bieden verschillende betalingsopties aan om tegemoet te komen aan de behoeften van onze patiënten.

Welke behandelingen voert een parodontoloog uit?

Een parodontoloog is gespecialiseerd in het beheer en de behandeling van tandvleesaandoeningen. Dit omvat behandelingen zoals het grondig reinigen van tandvleeszakken, chirurgische procedures zoals flapoperaties, en behandelingen voor aandoeningen zoals parodontitis en gingivitis. Daarnaast geeft de parodontoloog ook advies en voorlichting over preventieve zorg voor het tandvlees.

De strijd tegen ontstoken randvlees

Ontstoken tandvlees kan pijnlijk zijn en, indien onbehandeld, tot ernstigere problemen leiden. Onze parodontoloog maakt gebruik van geavanceerde technieken om ontstekingen vroegtijdig te detecteren en aan te pakken.

Het beheersen van parodontitis

Parodontitis, een ernstige vorm van tandvleesontsteking, kan leiden tot tandverlies als het niet tijdig wordt behandeld. Onze ervaren parodontoloog is gespecialiseerd in het behandelen van deze aandoening, zodat u uw gezonde glimlach kunt behouden.

Flapoperatie

In sommige gevallen kan een flapoperatie nodig zijn om diepe tandvleeszakken schoon te maken of beschadigd tandvlees te herstellen. Onze parodontoloog bij Mondzorgcentrum Rijssen is ervaren in het uitvoeren van deze delicate procedure, gericht op het herstellen van uw tandvleesgezondheid.

Bloedend tandvlees

Als u last heeft van bloedend tandvlees, kan dit een teken zijn van beginnende tandvleesproblemen. Onze parodontoloog kan dit symptoom grondig evalueren en u de beste behandeling bieden om verdere problemen te voorkomen.

Kennismaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bij Mondzorgcentrum Rijssen ligt de focus op het bieden van uitgebreide tandheelkundige zorg, inclusief gespecialiseerde zorg voor uw tandvlees. Of u nu een routine controle nodig heeft of geavanceerde behandelingen, onze parodontoloog staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?